LAATSTE NIEUWS

Win een mega-reis naar New York City!

BingoCams.nl is een unieke bingosite. Het unieke aan bingocams is dat het niet alleen om het bingo spelen gaat. Het is veel meer dan dat. Natuurlijk zijn er de normale bingozalen waarin men leuke online bingo spellen kan spelen. Het mooie hieraan is echter dat je ook met je webcam kunt spelen. Zo kun je je tegenspelers zien. Dit levert mooie beelden op van enthousiaste blije mensen die een groot bedrag winnen. Ook zonder webcam kun je wel anderen zien. Erg leuk natuurlijk!

Je kan deelnemen met vrienden of anderen in de bingozalen. Je kan ook chatten met andere spelers. Dit is 1 van de redenen dat Bingocams.com zeer populair is! Je kan in verschillende ‘bingo kamers’ meespelen en maakt kans op geldprijzen met hoge jackpots tot enkele tienduizenden euro’s. Tevens zijn er extra spellen en chatgames te spelen met elkaar welke niet zo zeer met bingo te maken hebben maar wel erg leuk en er zijn prijzen te winnen. Meespelen met bingocams is eenvoudig en leuk! Het mooiste zijn natuurlijk de filmpjes die de winnaars van jackpots uploaden.

De voordelen van BingoCams op een rijtje:

• Aanmelden is gratis bij Bingocams.com;
• Je ontvangt € 5,- gratis gokgeld;
• 200% welkomstbonus over de eerste storting;
• Je ontvangt elke week gratis speelgeld van € 2,-;
• Elke week 50% stortingsbonus.

Genoeg voordelen dus. En niet te vergeten een geheel unieke bingo ervaring. Zie tegen wie je speelt, zie ze winnen en wellicht zien ze jou ook winnen. Waar wacht je nog op? Meld je aan en ontvang vijf euries vrije speelgeld alvorens je een eerste storting doet! Probeer het vrijblijvend en speel voor die jackpot! Speel online bingo, meld je aan, pak die bonus en dan die jackpot! Makkelijker kun je je geld niet verdienen. Je koopt al kaarten vanaf 10 cent per stuk! Een kleine investering met een grote winkans bij BingoCams!